Feed on
Posts
Comments

Det närmare sig påsken och hjärnan är så redo för lite extra lång helg.

Bara 2 dagar kvar.
Vi har börjat så smått fixa i trädgården, det ska bli trädgårdsland med pallkragar och dessutom har vi fått ett växthus av grannen helt gratis. 
Så i helgen är planen att växthuset ska göras i ordning och ställas på plats.  Å snart kanske det är dags att plantera växter i det. *Längtar.*
Jag har iallafall börjat plantera några frön inne på köksbordet, jag vet inte om jag kan sånt här med att så o få det växa. Hur ofta ska jag vattna till exempel?, när är plantan tillräckligt stor för att planteras ut?, hur hanterar man ett växthus? Men om jag aldrig testar och försöker kommer jag ju heller aldrig att kunna lära mig. Så nu gör vi ett försök.

Bara 2 dagar kvar sen är det långhelg och jag ska fixa med vårat alldeles egna växthus. Det borde kunna bli rätt bra.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu