Feed on
Posts
Comments

Det har hunnit hända så himla mycket sen jag var här sist. Det har helt enkelt inte blivit att jag skrivit. Kanske för att jag tappat bort den där fantasin som jag faktiskt hade som ung. Då jag kunde på en promenad i stan dikta ihop en hel novell om de där barnet med pappan som jag mötte på vägen eller under den där förfesten skriva ihop en text om klockor, ljus och underbara kvällar.  Det är som att fantasin och kreativiteten har försvunnit lite grann.
I början av året startade jag en ny blogg i tron om att jag skulle börja skriva igen, för jag tycker ju det är himla roligt. Men de enda som skedde vara att jag publicerade gamla texter och sen glömde bort sidan.  Det var 7 månader sen jag var inne där sist, så jag kan väll säga att jag sådär med den idén. ( En annan anledning till att jag förrådde den här bloggsidan  var för att jag inte kunde logga in men nu är jag här igen tydligen).
Så vad har hänt sen sist?. (Från maj räknat alltså, ska jag berätta sen sist jag skrev något på ”riktigt” kommer vi aldrig bli riktigt klara, så det får vänta och komma i små omgångar isåfall.) För grejen är ju den att jag slutade egentligen skriva på riktigt efter den den där söndagsmorgon för 3 år sen. Efter det ville jag så gärna berätta men alla texter jag skrivit men aldrig publicerat var borta, alla bilder som jag nöjt hade fotograferat var borta, alla grejer  som gav minnen och fantasi var borta. Även orken att vara stark nog för att skriva och berätta var borta. Kvar var bara jag med en dörrnyckel som inte ledde någonstans.

Så vad har hänt sen maj i år:

  • Jag har tagit tandsköterske examen (Är det ett ord? Tandsköterskeexamen?!)
  • Börjat jobba i en ny stad i en ny miljö som tandsköterska
  • Flyttat till Skillingaryd (Thomas har såklart också flyttat med)
  • Haft min första betalda semester
  • Varit på Kreta med min bästa vän T
  • Köpt hus med ovanstående man
  • Och nu väntar renovering (vi har redan tjuvstartat lite, trots att huset inte är helt vårt än)

Jag har ändå hunnit en del sen ”sist”, men lovar att försöka vara lite mer aktiv i framtiden. Så att det till nästa gång inta ska behöva dröja 5 månader innan jag kommer med en uppdatering. Redan imorgon när jag cyklar till jobbet (vilket jag hoppas jag gör, trots att det fötts en latmask i mig) ska jag fundera på om jag fortfarande kan de där med att dikta ihop en storie på väg till något annat.

Vi hörs!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu