Feed on
Posts
Comments

Det är något härligt med att få börja från början. Stoppa ett frö i en kruka i april för att sedan kunna se den växa sig stor som en planta och då kunna få börja gro ute. Att sen under sommaren kunna få skörda och äta detta som jag själv sått från litet frö till ätbar planta. Det är dit jag tänkt komma i sommar.
Växthuset börjar ta form och jag har spenderat eftermiddagen med att så frö.
Sen om jag faktiskt klarar hela sträckan till att få skörda det kan jag återkomma med när sommaren börjar närma sig sitt slut. Men bara tanken på att kunna gå ut i trädgårdsland och växthus för att plocka sin sallad, gurka, tomat mm gör en glad på något sätt. Så värt ett försök är det iallafall.

I växthuset planteras:
gurka, tomat, gyllenbär, vinddruvor.

I trädgårdsland planteras:
bladsallad, spenat,  dill, morot, potatis, rödbetor, lök, kålrabbi, smultron, jordgubbe å blommor.

Ni hör ju, vi ska bli Vryds svar på Mandelmanns ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu