Feed on
Posts
Comments

Detox Fotbad

I fredags passade jag på att testa olika behandlingar som de hade, bland annat testade jag detoxen. Det man gör är, att man fyller upp en balja med lagom varmt vatten, häller i lite salt. Sen sätter man på sig ett bälte och ett amband som man kopplar till detoxen. Det avger lågfrekventa elektriska stöter, vilket hjälper till att rena kroppen. Toxinerna och gifterna dras ut genom de 2000 porer som finns på varje fot.

Med hjälp av Detox frigörs din kropp från gifter och samtidigt återställer du balansen i kroppen.

(Första bilden: Efter 10 minuter i vattnet)

(Andra bilden: efter 15 minuter)

(Tredje bilden: Efter 30 minuter)

Jag vet inte själv om jag tror att det fungerar, jag kände ingen skillnad på, innan eller efter men det var en kul grej att testa även fast vattnet (som ni ser) blev väldigt äckligt.

2 Responses to “Detox Fotbad”

  1. regnbågsblåajag skriver:

    Det enda som kändes var att det blev lite varmt där bältet satt, annars kände man inte de små impulserna. Smutsigt blev det för att jag hade mycket slaggprodukter i kroppen, sägs det. (Jag tror inte att man kan rensa kroppen på det sättet, men man få tro som man vill ;)

  2. Matilda skriver:

    Oj, häftigt. Gjorde stötarna ont? Hur kan det bli sådär smutsigt? Var det skönt? :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu