Feed on
Posts
Comments

Oj, vilken intensiv, makalös, otrolig, vacker, snygg, megabra, rolig, färgglad helg jag har haft med de bästa. Dessutom är inte ens helgen slut än. Jag har verkligen utnyttjat alla helgens timmar till max, så man undrar ju när sömnbakfyllan slår till. ;)
I fredagskväll var jag, lovisa, carro och theresia på Harrys! :D Mycket folk, uppdaterad musik, drinkar, bus, skratt, pommes och taxi hem.
Lördag förmiddag in till Övik med Helena, hårfärg, ansiktsmask, tulpaner. Hem träna. Färga håret, bli sminkad, hårfixad och påklädd ;)  av egen stylist. Lördagkväll klassfest, mat på matkompaniet och därefter efterrätt i vacker lägenhet, kortspel, körslaget, earth hour ( i en kvart), midoribål, födelsedagssång en minut efter tolv <3
Väl hemma, efterfest med internatarna i vårt kök, skvaller, öltorn (mitt var högst), vinsmäll, telefonprat, skratt, flumm.

Båda kvällarna har jag glad och lycklig kommit i säng vid lite efter fem på morgonkvisten och gått upp 9 på morgon igen.

Före:

Efter:

 

Hårfärg:

Tack för en superbra fredag och lördag! <3

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu