Feed on
Posts
Comments

Skulle bara säga att gårdagen var en sådan himlans bra dag. Jag var på paradisbadet med Helena och Matilda, lekte,åkte magic eye, vildforsen, fick-blåmärken, bubblade, bastade. Efter tre väldigt bra timmar, så gick vi upp på stan och jag köpte en tröja som var på rea (ops!). När vi kände oss klara, så åkte vi tillbaka till skolan, åt mat och jag hjälpte helena med att vika programblad.

Vid sextiden så var jag och  Helena, nere i gympasalen och försökte förgäves att slå Lovisa och Carro i badminton. Inte vet jag om det var skicklighet eller tur från deras sida, men de vann iallafall alla matcher den här gången också. Men kul det hade vi! Jag avslutade gympahallsbesöket med att bli premiärmosad av skivstången så vikterna åkte av. :s

En riktigt mega bra dag alltså! Plusgrader dessutom! :D

Idag blir det allvar-”jobb”-bra?

One Response to “Kan något vara Apbra!”

  1. Matilda skriver:

    Eller hur! Det får vi göra om :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu