Feed on
Posts
Comments

Igår var det dags för årets första dopp i sjön. Det var nämligen Swimrun tävlingen Talludden Open som gick av staplen.
350 m simning snett över Talludden sjön-650 m löpning i skogen-150 m simning runt ön i långanäs och sedan samma väg tillbaka med 650 m löpning och 350 m simning.
17 grader varmt/Kallt i vattnet. Bestäm själv.
Jag tyckte iallafall de var kallt. När startskottet gick och jag hoppade i sjön var jag inte alls beredd på att min kropp skulle reagera så mycket på att det var kallt, då jag inte brukar ha något problem med kallbad. Men jag kan säga att halva första sträckan i sjön hade jag störst fokus på att hitta en normal andning igen, sen fick jag kontroll och farten och kunde fokusera på att simma.

Jag är hon som är i vattnet. (Jag sprang förbi tjejen framför mig i skogen sen)
Och gick i mål på 41 minuter, en fin 4:e plats. :D (Mitt enda mål med den tävlingen var att komma i mål, så jag lyckades)

Imorgon ska jag cykla och kanske gymma!

Ha det!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu