Feed on
Posts
Comments

Jag viskar…

Jag viskar ”hej”, önskar du kunnat svara. Sätter blommor i en vas, minns och saknar. Jag kommer aldrig säga att du förlorade eller att cancern vann. För matchen mellan er var orättvis dömd redan från början. För det finns ingen som vill tävla mot cancern, eller hur?

I år skulle vi firat din 80 års dag men det blev aldrig så, för du fick inte ens fylla 74.

Hej Mormor, jag saknar dig”

DSC00378
Det tog lite tid, men nu finns den på cancerfonden.se. Insamlingen alltså. En tredje del av de pengarna jag fått för massage och nattaxiresor förra året. Ska nu få hamna där. Så tack ni som förra året kom på massage och tack Ulle för jag fick köra fylletaxi åt dig (det är ju bara han ja kör på).
Pengarna har hittat hem.

Kram <3

 

 

 

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 55197 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 55197 Johan Ek

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu