Feed on
Posts
Comments

Tryck  HÄR

Varje gång jag numera hör låten, så blir jag glad i hela mig, de är som om jag flyttas tillbaka i tiden en snabbis för att återigen stå där framför de bengaliska eldarna den sista natten och se kungen av house göra ett magiskt gigg.
Just då så bryr jag mig inte om att mina fötter och tår värker,att kläderna är blöta och att mina stövlar egentligen är ett par egendesignade silvermokasiner av ”bästa matria”l. Där och då log jag, över att jag hade fått ta del av Bråvalla Festivalens hela paket och jag trivdes i havet av människor som jag delade samma mål med: lyssna på bra musik, dansa, skratta, umgås och så förstås…..inte halka i leran.
Fyra nätter i tält på den såkallade lugna, gröna och lite renare campingen där  ölburkar, trasiga campingstolar, högljudda människor och leriga gångar mot utgången var ett faktum, där bodde vi. Vi hann uppleva de som borde upplevas på en festival i strålande solsken träffade vi personer som inte ens kunde få ihop en sammanhållande mening, tittade in olika kiss-stilar och bestämma den bästa, prata strunt med pratglada människor, hjälpa till att laga en stol som inte alls skulle kunna bli sittbar igen hur mycket silvertejp vi än skulle använt och gå på marken utan att känna risk för att man skulle halka. Under de andra dagarna (ja, de regna alla dagar utan en) hann vi med mys i tältet med cider, öl och lådvin, halka runt i leran och skratta åt andra som halkat, besöka överfulla toaletter där handtagen låg på backen och personen före troligtvis trodde sig vara konstnär. Vi hann känna oss allmänt smutsiga och vakna på morgonen med knappt någon röst på grund av allt ylandet dagen före.

Torsdagen den 27 juni startade vi festivalen på bästa sätt genom att lyssna på Plura och Eldkvarns välvalda ord om att ”ikväll ska vi bli fulla för kärleken skull”, därefter hann vi hoppa i takt till awesome dj.s som Armin van Buuren, John de Sohn, Dj fresh, Icona pop och Nause. Sjunga med till Macklemore & Ryan Lewis hitlåtar, gunga i takt till Kartellern, Miriam Bryant, Ken Ring och Green day. Skratta åt David Batra och Thomas Järvheden, vara lite bittra över att vi inte fick höra Magnus Betnér.

För att sedan få avsluta hela festivaltiden den 29 juni på de mest magiska vis, framför de bengaliska eldarna med blickarna och skriken riktade mot scenen och podiet där kungen av house pumpade ut sina verk, AVICII.

Varje gång låten nu spelas är jag tillbaka på min plats i publiken och den känslan jag får vill jag aldrig byta bort, för bättre än så kan de knappast bli.

Tack Bråvalla,

Tack Theresia & Lovisa för bästa sällskapet,

Tack!
DSC_0139 CIMG9013 CIMG9018 CIMG9029 CIMG9035 CIMG9046 CIMG9062 DSC_0098

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu