Feed on
Posts
Comments

 Sakta men säkert börjar allt packas ner i väskor och plastpåsar från Idrebua, garderoben blir tömd på kläder- kvar ligger bara de som jag ska ha på mig ikväll och dagen jag åker hem. Lådorna med viktiga papper och skräp rensas ut och vissa grejer hamnar i påsar för att plockas hem, annat slängs i den nu överfulla papperskorgen. Bokstäverna i fönstret, gardinerna, vasen med blommorna i, planschen och tavlan med er på packas varsamt ner i en väska som redan är halvfull med kläder. Ur högtalarna spelas en blandning av musik som alltid kommer förknippas med personalhuset. Utanför mitt fönster skiner solen precis så som det varit de allra flesta dagarna denna vinter men snön har smällt bort mycket och snabbt. Fast skidspåren är fortfarande kvar, jag åkte en sista gång för den här säsongen igår bara för att jag kunde. Nu sitter jag på sängen med datorn på huvudkuddarna och högtalarna har jag satt på högsta volym i någon form av slutpepp. Jag borde fortsätta packa de sista för idag och försöka hänga upp de där 70tals-orange gardinern som hängde här när jag kom och göra rummet högst opersonligt igen. Så att det blir som jag aldrig någonsin har bott här.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu