Feed on
Posts
Comments

Igår direkt efter jobbet satte jag mig i restaurangen för att ett gäng ur ledighetskomitten skulle upp till restaurangen och lösa världsproblem (=dricka vin) . Vi har under det första veckorna hunnit lösa många problem eller iallafall haft många sådana sittningar. 
Men imorse när jag vaknade så spratt det liksom i benen, och jag kände att jag bara måste ut,  -8 grader och bara lite snöflingor som singlade ner på marken. Så jag tog mina skidor och gick upp i spåret. Åkte först 5 km:ran, för att sedan inse att när jag kom tillbaka till starten att jag kört dubbelt så fort än vad jag gjort tidigare (!!!)Så därför hade jag tid och ork (har jag nästan alldtid) att köra 2,5:an också när jag ändå var där…Så det blev ju tillslut en sträcka på 7,5 km på 50 minuter, det tycker jag var bra gjort :D ..Och nu när jag sitter på mitt rum har det förövrigt slutat snöa och solen tittar fram istället…
Men nu ska jag bara ner och äta lite lunch sen blir det SPA-jobb, imorgon är jag ledig och på lördag jobbar jag SPA igen…Sen kommer en vecka med ganska mycket ledigt, men de känns okej för just nu är jag inne på min åttonde arbetsdag på raken och vecka nio betyder stockholmsveckan vilket betyder att alla jobbar konstan 24/7. :)

DSC00919
(jag vet att bilden är lite suddig, kameralinsen var lite fuktig)

Sail-Awolnation

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu