Feed on
Posts
Comments

När jag en dag får lite mer tid i tillvaron så ska jag försöka lägga in lite bilder och kanske berätta lite mer om knotten, myggen, kalfjällen, jobbet, fritiden och livet här. Men ikväll hinner jag inte, jag borde egentligen redan sova, för det är en jobbdag imorgon med 6-15 och även eventuellt disk på kvällen. Och idag blev jobbdagen längre än räknat eftersom brandlarmet gick och vi fick utrymma stationen och invänta brandkår från Storsäter och Idre (ca: 40 minuter=snabb utryckning) :P  (det brann ingenstans, men det kom rök som gjorde att brandlarmet utlöstes. Tydligen hade det hänt något med en av våra frysar nere i källaren) :(

Jag vill ge er ett tips  lyssna på denna underbara cover med Erik Hassle:
YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu