Feed on
Posts
Comments

Så nu var även denna julen över, vi i familjen hade verkligen ingen svensson svensson jul i år. Ingenting var sig likt! Julafton ska vara precis som det alltid har varit, alla traditioner ska ju följas, det är väl det som julafton är till för? eller? Granen var placerad i fel rum, firandet var inte hemma hos oss utan hos kusinerna, ingen kalle anka klockan 15,  jag titta inte på ”Kan du vissla Johanna” (även fast jag tycker den är lite obehalglig på något vis), vi fick stress öppna paketen för att hinna och jag fick inte mest paket i år. Nu börjar det gå utför! Det enda som var sig likt var att vi var samlade hela familjen och att jag blev något rikare på kuppen!

Idag har jag jobbat, imorgon och övermorgon är det också jobb! Sen har jag slut på timmar på Rusta :( Lite tråkigt fast, i slutet av veckan åker jag till Lovisa och firar nyår :D :D Och sen blir det Stockholm veckan efter :D … Spännande!

God fortsättning och allt de där!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu