Feed on
Posts
Comments

I julklapp önskar jag mig, att jag kan få vrida tillbaka klockan, ett år ungefär. Få plocka alla godbitar från då, för att kunna få uppleva dem igen, få träffa er som jag saknar och vill träffa men som jag inte fått hunnit träffa under hösten eller smsat med på länge.
Som är så saknade och aldrig någonsin kommer glömmas bort.
Jag förstår att det är en omöjlig önskan, att den aldrig kommer gå in hur snäll jag än är emot världen eller hur mycket jag än ber om det. Enda gången jag är i närhetenav min önskan är när jag om natten sluter mina ögon.

Just där trivdes jag, på hampnäs med alla underbara människor. Där allt var så enkelt men ändå så komplicerat, där vår vännskap var det viktigaste och där jag fick chansen att vara den jag är och bli omtyckt som jag är. Hampnäs som lärde mig hur härligt livet kan vara och där jag fick skratta och le på riktigt.

Vissa saknas mer än andra (Lovisa, Helena, Carro, Malin och Theresia)  och vissa saknas mer än dem borde <3, tyvärr.

God Jul!

Nu måste jag gå jag har ett par massager att göra innan det är julafton!

Sunrise Avenue – Hollywood Hills

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu