Feed on
Posts
Comments

 Det är nästan en känsla av makt, man vet att man har alla blickar mot sig.
Att dem väntar, utan att veta vad dem kan vänta sig.

Timmarna innan har vi lagt på att förbereda oss, jag har försiktigt tagit på mig de svarta strumpbyxorna, svarta shortsen, linnet. Våfflat, lockat och sprayat håret, satt hatten där den ska sitta. Svarta sotningar, bleka ansikten, vampyrbett. Minutrarna innan förbereder vi det absolut sista och taggar för att göra det så bra vi bara kan.

 Andas in, Andas ut.

Fokusera.

Strålkastarna tänds, rökmaskinen sätts igång, musiken drar igång. Man vet

att dem sitter där, men man ser dem inte. Inte med strålkastar ljuset i ögonen, men man vet. För när shownumret är slut hör man dem i form av applåder. Man ler, man har lyckats tillsammans med sin dansgrupp Bellingham girls att göra ett häftigt shownummer. Man får en endorfinkick så stor att den håller flera veckor fram över och som kommer tillbaka alla gånger man tittar på dansklippet eller på bilderna vi tog. F*n vad jag älskar känslan över att vara riktigt bra, för det är vi. Tillsammans. Bellingham Girls & Petter <3

2 Responses to “Endorfinkickar och strålkastarljus”

  1. Richard skriver:

    Bra skrivet som alltid:)

  2. Richard skriver:

    Ja det syns att ni lagt mycket tid på förbredelser, är verkligen avundsjuk jag skulle också vilja vara en del i något sånt här men jag fungerar bättre individuellt än i grupp tyvärr.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu