Feed on
Posts
Comments

Nyss kommit tillbaka från en promenad till ica affären, och precis innan kämpade vi i 30 minuter i en meterdjup snö. Vi spelade en blandning mellan fotboll, rugby och handboll. Det är lite så man jobbar i Norrland, tror jag. Annars så har vi har haft andra delen av massageutbildningen och imorgon fortsätter vi även fast det är helg. Så ikväll tar vi det lilla lugna och tittar på Let´s dance i vårat tv-rum och sen går vi till herrgårn och tittar på en film.

Men nu tar vi en tillbakablick:

  • Förra onsdagen på kosten så gjorde vi sushi och åt, men jag tyckte inte det var gott alls. Men det var roligt att göra och fint och titta på iallafall.

  • Sen har vi i grupper börjat med ett PBL grupparbete om hjärt och kärlsjukdomar, så nu i onsdags var min grupp inne på intensiven i övik och fick ställa massa frågor till en sköterska :) Kul, eller jaa intressant kanske är ett bättre ord.

 

  • I onsdags var jag med två naturguider på kultur (ingår i deras schema) så vi satt tillsammans med pensionärerna och sjöng Evert Taube låtar. Men efter halvtid så smög vi iväg och fikade på UH. :)

 

  • Igår var jag, lovisa, helena och carro på hockey. Modo – Frölunda. Vi stod och skämdes på gästklackens sida ;) . Lovisa är Göteborgare. Men även fast det gick dåligt för Frölunda så var det kul. Sen missade vi precis sista bussen hem :( Väldigt SURgubbe på det. :( Så vi fick ta en taxi. Så kan det bli ibland. Nästa gång vi besöker Fjällräven arena blir när HV är uppe och slår skiten ur Modo :)

 

Det var nog allt! Jag återkommer, nu ska jag ner och äta :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu