Feed on
Posts
Comments

Julklappar och Grundlurad?

Jag? Neee….eller?!

Så här gick det iallafall för mig när jag öppnade en av mina julklappar.

Jag fick ett kort där de stod ”Om det inte är den här du vill ha. Så får du titta ut en annan du vill bra” och i det stora paket låg en mobil. Jätteful. Men trött och osmart som jag var trodde jag på allvar att det var den de hade köpt och jag sa till min morbror som satt jämte att ”den här var ju jätteful, vad ska jag säga till mamma och pappa. Tack, för den fina mobilen :S det är ju pinsamt”. Så höll jag på i kanske fem- sex minuter (kändes som en evighet). Sen börjar min morbror asgarva och ropar till mamma att ”cattis gick på det”. Och jag insåg att jag blivit lurad och att jag själv ska få välja en mobil som det köper åt mig :)   Innan min morbror åker hem så tackar han mig för jag lyckats med ”julens höjdpunkt”…Jag lär få höra detta ganska många gånger…Men jag får väl bjuda på det då :S

(foto taget av mig)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu