Feed on
Posts
Comments

På en skala mellan 1-10 där 1 är ingenting och 10 jätteont. Var min tumme imorse på ungefär 9:0 skulle gissa. Det är sjukt vad ont det faktiskt kan göra när man skadar tummen..Det kändes som om jag skulle svimma när jag gick från mitt rum  till först lektionen. Men jag lyckades ta mig igenom två av tre lektioner iallafall.Det var inte riktigt så här jag ville att första dagen tillbaka på Hampan skulle bli :(

Men oj så handikappad man känner sig. Och va fult jag skriver med vänster :(

Tack Dr. Helena för hjälpen med omplåstringen!

Just nu har jag bara en 5:a ont i skalan mellan 1-10.

One Response to “synd att jag skriver så fult med vänster….”

  1. H skriver:

    Du ser så ledsen ut Catrin! :( Kom över till mig sen om du behöver bli omplåstrad lite till.. kanske imorgon bitti? Vi får ta ett snack om det senare. :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu