Feed on
Posts
Comments

Isvak

Idag hade högstadieklasserna temadag, temat var isvett. Jag och Emilia var med och hjälpte till på sjön, höll i selen och badade såklart. Det var strålande väder och upp imot 17 grader i luften och i vattnet var det väl cirka 4. Perfekt badväder helt enkelt ;)

Så nu behöver jag inte oroa mig för att jag inte kommer bada i vinter, för det är redan av klarat. Vi filmade när vi hoppade i plurret, men just nu får jag inte ens in bilderna på datorn.  Så jag får återkomma med de iskalla bilderna för idag.

                                                                                                                                                       

Imorgon är det Lördagen den 27 mars och jag tillsammans med mitt lag åker iväg till Tylösand på Nordiska Lagkapp tävling-Livräddning. Det ska bli himla kul, men jag börjar bli lite smått nervös redan nu, är det tävlingsnerverna kanske?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu