Feed on
Posts
Comments

Jag hade två alternativ det ena skulle leda lite problem de andra valet kunde bara gå bra. Problemet var inte att jag inte visste vilket jag skulle välja. Det var ju inte så svårt att bestämma. Problemet var att jag inte visste vilket alternativ som var vilket förrens det redan var försent. Så för att välja rätt var jag tvugen att ha ett bra minne som kunde minnas hur jag satt sladdarna i julas eller bara mycket tur. Det handlade alltså om att jag skulle ha en ledig kontakt för laptop sladden och  var tvugen att dra ut en av sladdarna som nu satt i. Klockradion eller CDspelarn. Jag hoppades att jag skulle ha tur. Men det hade jag inte. Jag drog ur fel sladd. Sladden som ledde till klockradion som nu är helt svart och som måste ställas tillrätta efter att jag surfat klart. Suck.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu