Feed on
Posts
Comments

Lördagkväll

Igår hade vi alltså Lutra dag/kväll efter att tävlingen blev inställd. Vi hade en mycket rolig träning, Prisjakten kallade vi den. Vi skulle Simma under vattnet så långt vi kunde, sen fick vi poäng från 1-10. Jag hatar att simma under vattnet och är dålig på det, men jag blev faktiskt stolt över mig själv när jag simmade, 25 m. Och den enda tanken jag tänkte var, simma, simma ,simma tills du svimmar. För annars är jag ingen riktig tävlingsmänniska så jag går ofta upp långt innan jag egentligen borde. Det handlar inte om att man har dåligt med luft, det sitter i hjärnan. Längst kom en av killarna som simmade 60 meter. Lite skillnad. Sen körde vi nordisk :) tre gånger och jag hamnade på alla placeringar. Därefter lek/skitjobbigt. Paddla på en leksaks matta. Första gången förlorade vi andra gången vann vi.

Därefter dusch, bastu och pizza. Sen Lazerdome, som var jätteroligt. Den timman gick grymt fort, och jag placerade mig på mitten bland hur många man sköt. :)

Sen blev det efterrätt som en kille gjort=jättegod. OS dubbeljakten, hette de väl. Sen lite Wii=fågelflygning.

:) Grymt bra lördagkväll, helt enkelt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu