Feed on
Posts
Comments

Shit vilket snöoväder det är idag. Jag skulle egentligen varit Funktionär på en simtävling men den blev inställd på grund av vädret. Men vi ska ändå ha våran lutrakväll som de var planerat…verkade som en sålänge iallafall. Så vid tre trotsar jag snön och åker jag in till stan för en simpass, därefter blir det pizza och lazerdome. Jag ska vinnna!! Därefter nalkas det efterrätt och Wii. Sen ska jag försöka komma oskadd hem också :)

Igår vid middagsbordet pratade vi om snön, när mamma kläcker ut sig: ”jaaa, det har ju snöat sen midsommar nu!”. Jag vet inte om jag var den enda som tyckte att hon tog i lite väl mycket.

 

(Fotnot: Hon menade egentligen Lucia, men de är ju nästan samma sak ….hmm..)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu