Feed on
Posts
Comments

Dagen har varit bra.

Jag går på en folkhögskola där jag läser media, våra ämnen är fotografering, visuell kommunikation, ljudredigering, filmredigering, webbdesign och 3D. Det är så sjukt kul i skolan! Att gå på en folkhögskola är inte som att gå en högstadiet eller gymnasium, för nu läser man bara de ämnen som man själv tycker är roliga, du träffar nya vänner och du har otroligt skoj på vägen. Rekomenderar verkligen att ni ska gå folkhögskola om ni inte riktigt vet vad ni vill göra efter gymnasiumet eller kanske inte har något arbete i dessa tider.

Det är ett mycket roligt sätt att lära sig bra saker på!

YouTube Preview Image

Har aldrig tittat på Grey´s Anatomy men denna låten är ju så himla bra. Tyvärr så kan jag inte få in några bilder på bloggen ännu eftersom jag inte hittar min sladd till kameran och bilderna jag tagit med skolans kamera är förstora tydligen. Så jag måste fixa de!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu