Feed on
Posts
Comments

Jag

Mitt namn är Catrin men snälla kalla mig Cattis, jag är 19 vårar. I min blogg kommer ni att ta del av mina tankar och funderingar varvat med egenskrivna dikter, krönikor och kanske en novell då och då. Jag älskar att läsa böcker,dikter noveller egentligen de mesta förrutom skräck. För då vågar jag inte sova på natten ;)

Har även nästan alltid tyckt om att skriva och med denna blogg hoppas jag att jag börjar skriva mer än vad jag gjort det senaste året. För jag mår bra av att skriva, att få rensa på hjärtat och hjärnan.

Men vem var jag nu då?

Tjej 19, läsa, skriva, träna livräddning, spela tvärflöjt och saxofon på amatör nivå, jobba som bartender, folkhögskolan-media, fotografera, mamma, pappa, storasyster och några få vänner 

Ja de är nog vem jag är i det stora hela.

Imorgon är en ny dag med nya stora äventyr!

Go natt ;)

P.s glömde skriva att jag är en såkalla sovaholic ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu