Feed on
Posts
Comments

Söndagsnöje

När jag vakna imorse så tittade jag ut genom fönstret och såg hur det blåste och snön som föll ner. Min första tanke var ”kallt”. Men jag klädde i allafall på mig och på väg ner  till köket tittde jag snabbt till på termometern och såg att det inte var kallt i dag, så jag åt min frukost och bestämde mig för att jag bara måste ut och åka längdskidor,  för jag blir ju liksom inte bättre på att åka om jag bara väljer att titta på skidorna så fort vädret inte är strålande sol. Så upp på mitt rum och på med underställ, joggingbyxor, t-shirt och regnjacka och skorna sen går jag ut, greppar tag i mina/mammas skidor och går upp till spåren. Jag spänner fast dem och åker iväg. En timma senare är jag tillbaka, kollar  telefonen och ser att M har skrivit  om jag vill åka skidor med henne, så  jag svarar att ”det blåser och är kallt men jag åker gärna en sväng med henne också” Så hem en liten sväng, sen tillbaka upp i spåret igen, ett varv till. :) En mil sammanlagt!

Nu sitter jag och väntar på 18-bussen ska komma, för i den kommer även Jenny som ska jobba med mig i Spat och restaurangen.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu