Feed on
Posts
Comments

Det är konstigt de där att ibland känns det som att tiden går jättelångsamt och sen helt plötsligt är det nästan slut. Och nu är det bara tre veckor kvar här, sen ska grejerna packas ner i väskorna lastas in i bussen/tåget/bilen och åka 80 mil ner i landet igen. Tre veckor…
Jag har fyra saker kvar på min ”att göra/lära mig i Grövelsjön” lista. Två av dem känns mindre lockande nu när det har hunnit bli höst här medans de andra två vet jag att jag kommer göra….eller jag kommer ju göra allt-det är bara fegisar som backar ur…

  • Bada i Grövlan
  • Äta en glass
  • bestiga storväteshogna
  • tälta
  • öppna en vinflaska med vinöppnaren vi använder
  • träffa nya vänner
  • lära mig nya saker
  • göra något som jag inte trodde jag skulle göra.

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu