Feed on
Posts
Comments

 Idag på morgonen har jag varit på yoga och nu sitter jag uppkrupen i sängen och är jättetrött. Vid klockan halv fyra börjar jag jobba middag i restaurangen, men innan det ska jag ha en genomgång med C om hur hon ska göra en alginpackning. Så man kan egentligen säga att jag börjar jobba redan klockan 14.00. Så det blir en lång dag idag. Dessutom börjar jag jobba frukost imorgon kl 6 till 15 och därefter ska jag jobba en stund i SPAt. På kvällen tänkte jag kanske följa med på bävertur om kroppen orkar och solen är framme. Ska jag med ut på tur kräver jag det bästa vädret. :)

På lördag är det garagefest med Mexico tema för all personal och jag funderar på om jag ska göra ett tappert försök att se ut som en kaktus med mustasch, det är så nära Mexico jag kan tänka mig komma. Men kul ska det bli!!

hmm….såg nu att det var länge sen som jag skrev något här, så jag måste också få berätta om i Söndags då det var en riktig sommardag och jag var ledig. Min lediga dag började med en snabb joggingrunda och sen lite mag- och armträning i källaren, (i vårt så kallade gym). Därefter njöt jag av en frukost ute på knotts. Mitt på dan gick jag och M ner till Stranden, åt en glass i sjöstugan och jag tog mitt första dopp i sjön. Sen åkte vi, en fullastad bil, till Idre och handlade och på vägen hittade vi en fin strand, en gris och en älg.  När vi kom tillbaka till Station så packade vi ner lite korv, bröd, ved, öl, cider och knallade ner till forsen där vi tände en eld åt och pratade. Sen tog tre av oss ett snabbt dopp i den iskalla forsen. När klockan var över midnatt och elden hade slocknat packade vi ihop våra saker och gick hem igen. En riktigt mysig sommardag som gav mig energi som jag kan leva på ett tag. Det kan bli vackra sommardagar även här i fjällen och med nya vänner kan man göra de dagarna riktigt bra :)

Nu ska jag göra mig i ordning för jobb :D

Over & Out!

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu