Feed on
Posts
Comments

Torsdag, fredag och tillslut blir det lördag och hemfärd till Småland :( Som vanligt vill jag inte, speciellt inte nu när jag lärt mig att andas i stressen, le åt det komiska och träffat nya vänner i en ny stad. Huvudstaden.

I mina ögon är allting är bättre än Småland.

Imorgon har vi halvdag praktik och därefter ska vi städa skolan och på kvällen ska vi i klassen till Vasastan Boulebar och äta mat och vinna lite boule. Om det blir en trevlig, galen men tidig kväll eller en makalöst bra, busig och tidig morgon som vi är ute, det får tiden utvisa. På fredag börjar vi iallafall nio med frukost på skolan och avslutar med diplom och hejdå kramar. (lärarna har sagt att det är okej och inte ovanligt att man kommer direkt från festen till frukosten)

Sen kommer mamma och pappa till Flempan, det blir couscous och sånt. Sen får jag se om det blir till att packa min saker på kvällen och mysa med Rex eller utgång en sista gång i Stockholmo.

I Lördags hade jag en intressant utekväll med barhäng, nattklubbar, trevligt sällskap, taxiresor, en tidig morgon hem från stan och dålig sömn i sofias gästsoffa… (resten av kvällen, natten, morgonen lämnar vi kvar, okommenterat i Stockholm va?) ;D

(Skottdag idag också, om det nu var något speciellt med det?!?)

Jag stannar upp, tar ett djuptandetag och andas in. Öppnar min lilla glasburk och fyller den med Stockholmsluft, skruvar på locket. Markerar med en penna ”får endast öppnas i  nödfall”. Jag kommer placera den i mitt hjärta där alla bra minnen får en plats för att stanna, där bara jag kan öppna burken när det är akutfall. Jag lämnar den där tillsammans med minnesbilder som inte är tillåtna att glömma, ord som måste förvaras varsamt och ren skär lycka som inte får tappas bort. Jag gjorde ännu ett bra val. <3

 

Kramar från Gettot

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu