Feed on
Posts
Comments

Under vår resa till Alanya, han vi även med två helt olika men fantastiska utekvällar. Mat på två olika restauranger med helt olika stil, den ena ”Mango” var det dansade och spexiga servitör vi fick uppleva, flairing med flaskor och en god Strawberry daiquiri. Motsatsen till Mango blev den andra restaurangen med stilren inredning och jättebra mat. Vi hann med en lång dag ute på Brother five:s båt, med sol och bad mitt ute på det vågiga havet tillsammans med vad de ansåg som skandnavier, vi skulle nog kallat dem för tyskar. Vi fick uppleva en turkisk afton alá vårt hotell Babaoglu med mat och underhållning av några dansare och en rolig kille som gick på glas och sa de enda ord han ansåg att vi svenskar sa ”Herregud”. Vi drack te på bazar och gjorde dålig prutningar. Vi åkte buss upp till borgen som dem placerat lite fint i Alanya, klättrade på muren och på en stege som höll, som tur var. Tittade på utsikten och på solnedgången, klappade en apa i blöja och tog bussen ner därifrån. Vi drack en gratisdrink på Zorro och fick en servettros av servitören plus en lite blomma som han snodde från blomkrukan jämte oss. Vi fick egoboostar alá turkiet med allt vad det innebar, komplimanger för de blå ögonen och sommarens musikplågor på repeat. Vi har hunnit med sena hemkomster till Hotellet, och trevlig söt personal som fjäskat för oss. Bus på rummet, träning och spaning på intressanta grannar. Sett solnedgång och soluppgång, ätit äcklig tomatsås, god glass, jättestora och jättegoda kakor och massa melon.

Tillslut var det bara hemfärd kvar, en vecka var alldeles för lite, två veckor hade varit mycket bättre. Men resan hem blev i allafall 8 timmar längre då inga flyg varken fick landa eller lyfta på grund av regnoväder. Men hem kom vi tillslut lite brunare än innan och med massa härliga och kanske mindre härliga minnen från vackra fantastiska Alanya.

Man brukar ibland säga att ett skratt förlänger livet!(du känner igen det va?) Om det är så att det stämmer, då har vi nog båda förlängt våra liv med ganska många år, kanske decennier.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu