Feed on
Posts
Comments

Sms inkom 17.30: ”Tjaba, ska du inte med till Gräsmyr och dansa ikväll?”

Några timmar senare sitter jag i en bil tillsammans med Elin och Niklas påväg till Gräsmyr ungefär en timmes bilfärd norrut. I väskan brevid mig ligger de trasiga dansskorna, sulan har gått sönder och det är hål framme vid tån. Jag har slitit dem väl innan på dansbanan och ännu mer skulle det bli nu ikväll.
Dans blev det med allt möjligt folk, unga som gamla, bugg och foxtrot,de som inte förstod varför alla dansar åt samma håll och de personerna som förstod det, de som körde backteknink, trevliga norrlänningar, trevliga skåningar, konstiga människor och alldeles jättebra dansmänniskor till tonerna av Blenders.

Ååh vad jag tycker det det är roligt! 

Efter tre riktigt roliga och intensiva timmar åker vi hem igen, jag med ett enda stort leende på läpparna. Tänk att man kan bli så glad bara pågrund av  ”lite” bugg, Foxtrot och trevligt umgänge . :D

Ingen ingenting-Blender

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu