Feed on
Posts
Comments

Det är en månad sen vi sa ”vi-ses” fraser i mängder och lät tårarna rinna, lät de rödsvullna ögonen vara precis så där förbaskat o-charmiga som det var den dagen. Men vi lät det vara, för vi såg alla lika förjävliga ut ;)
Ibland när man tänker tillbaka på tiden, så känns det som om det var flera år sen ibland känns det som igår. Men nu, idag, (igår) är det allså en månad sen vi sågs allihopa…och jag saknar er! Jag saknar den kärleken som vi gav varandra, glädjen, spriten ;) , kvällarna, nätterna, lekarna, dagarna, disken, de stökiga köket, träningarna…skratten…Jag saknar det och jag saknar er!

 Hampnäs


(Vi är inte sura för att vi har varandra (på bilden) utan för att sista bussen hem åkte utan oss)

Hampnäs, Internatare, Hälsa & Fiskvård

TACK!!! :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu