Feed on
Posts
Comments

Har bäddat ner mig under täcket, där sitter jag och äter en smörgås utan varken smör eller annat pålägg på. Jag tänker. Funderar. Biter mig läppen, så där som jag brukar göra när jag inte vet vad jag ska säga eller i detta fall ska tänka utan att veta vad jag ska tänka på.

Jag var på buggen innan. Det var lugnt, Men jag vet inte om jag tyckte det var sådär jättekul som jag hoppats. Och kanske ska man gå på första känslan, magkänslan, som säger att jag bara ska motionsbugga någongång ibland. Kanske.

En sak till bara…Har jag nämnt att vi för någon vecka sen var och red islandshäst..Eller har jag gömt det?

Vi gjorde det iallafall på lektionstid :) En rolig lektion och jag red på Lukas :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu