Feed on
Posts
Comments

Dagen T

Torsdag är bäst, ingen protest!! :D

Idag har vi jobbat med vårat ”byggprojekt” på ledarskapet. Alltså vi ska bygga hur vi skulle vilja ha det på vår arbetsplats i miniformat, vi jobbar i grupp, i min grupp är vi fyra stycken viljor :) Vi hade lektion i nästan 2 timmar men vi tyckte det var så roligt så vi jobbade ”över” på vår håltimma, så sammanlagt målade vi väggar, tapetserade, la in golv och målade utsidan av huset i cirka 4 timmar.

Éfter lunch hade vi friluftsliv-orgentering/vandring + första hjälpen :) Även de jätteskoj! Så vi delades upp två och två, sen blev vi avsläppta på olika ställen med karta och kompass.  Därefter virrade vi i skogen i 1 timma tills vi hittade rätt och mötte upp de andra, hade lite första hjälpen och sen fick vi byta och ta en annan väg tillbaka…. :D

Och nu om en kvart ska jag och några till bada bastu :) Kanske vi vågar oss på ett uppfriskande bad i älven också! :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu