Feed on
Posts
Comments

ooh shit…vet inte var jag ska börja riktigt. Men jag kan väl börja med ordet: Fantastiskt! För det var just vad det var. Dansmaran alltså! :) Vi kom dit vid niotiden på kvällen för att dansa, det var jag, Elin och hennes tre killkompisar och vi stannade där i nästan sex timmar!!! Det var riktigt svettigt men megaskoj. Foxtrott och bugg stod på schemat men det blev mest foxtrott faktiskt så nu är jag en mästare på det!! För det var den dansen som de dansade mest även fast låten kanske gick snabbt, så att man hemma hade buggat till den, så gjorde de flesta inte det här. En annan sak som skiljde sig från hemma var skyltarna om vems tur det var att bjuda upp…Men efter att man bjudit upp en par gånger så gick även det kanoners baroners :)

Så idag har jag jätteont i mina fötter. Och då är det tur att vädret är som det är. Regn. Då behöver man inte känna att man måste ut och gå eller springa utan att det är okej och vara inne och plugga lite och vila fötterna…

 

En annan sak med: Jag är stolt över min sminkning :) Hah jag lyckades alldeles själv åstakomma detta. Annars har jag ju alltid haft min egna make-up-artist men nu fick jag försöka ordna det på egen hand… Och jag är nöjd med resultatet!

Kvällen kunde inte bli annat en Fantastisk!! Tack! <3

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu