Feed on
Posts
Comments

Tyyst!

Jag har varit sjuk sen i lördags eftermiddag. magsjuk. detta skrev jag i söndags, jag skyller på magsjukan, varför texten blev som den blev. Men va fan här kommer det:

Är det lördag eller är det söndag? Vad är klockan? Har det varit varmt ute idag? Tydligen så har det det. För nu stod termometern fortfarande på 12.4 grader. Jag har missat hela  dagen. Hela lördags eftermiddagen med. Nu fick jag nog svar på vad klockan var också. Jag tror den slog sju slag. Jag har varken ätit eller drukigt något på ett dygn. Därav den sprängande huvudvärken som jag har.

Snälla sluta slå!! Va tyst!! Det känns som om mitt huvud är på en alldeles för högljudd rockkonsert. Var är mina öronproppar? Fanatiska tjut hörs när trummisen slänger ut sin svettiga handduk, publiken som klappar i takt och i otakt, glas som krossas, elgitarrer, sångröster, högtalaer, basar, hopp, knuff. Jag måste ut. Jag vill inte vara där. Tyyyst!!

Men inte nog med det, hela gårdagseftermiddagen och natten så hade jag min VIP plats på toaletten med spyhinken i knäet. 

Tack för att livet är så underbart ibland.

Denna helgen har syrran varit hemma och vi varit barnvakt åt kusinerna. Vi skulle ta lite TEMA/studio foton. Jag hann med tio bilder sen var jag tvungen att springa på toa. Sen dess har jag suttit på min VIP plats. Jag missade allt.

TYYYYST!!! Hårdrockskonserten tar tydligen aldrig slut. Faaan….jag kunde väl iallafall fått ha öronproppar.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu