Feed on
Posts
Comments

Arbetssätt

Jag sitter i fikarummet på jobbet klockan är kvart i sju. En av ”gubbarna” frågar: Är det Tisdag idag? En annan svarar ja det är det. En tredje tackar för att han påminnde dem om att det är långt kvar innan helgen kommer. Jag sitter i fikarummet och rabblar tyst för mig själv tänk på pengarna, pengar pengar.

Samma dag, samma jobb men kvart i fyra. Så har vi själva lagt upp arbete så att det är en som jobbar och sju som tittar på och de diskuterar annat i väntan på att få gå hem. Jag  tänker jag för mig själv, bra ännu en dag avklarad!. Jag tror att han som jobbade blev klar med de han gjorde och det andra sex (räknar inte med mig själv nu) kom faktiskt överens om en sak. Att idag är det tisdag och imorgon är det tisdag +1. 

Jag misstänkte det innan, att det var ngt fel på mina såkallade arbetskamrater, men att det var så här kunde jag inte tänka mig.

 

 

:S

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu