Feed on
Posts
Comments

Lutra Lutra

Vi sitter i en ring, utklädda till pirater, äter kyckling och potatisgratäng. Imellan tuggorna utropar en ur ringen:Vilken är den bästa klubben? Vi svarar, genom att skrika så att hela Mörby och Danderyd ska höra: LUTRA, Lutra!!! Vi sitter på banketten efter en hel tävlingsdag. På sjukvården var det vardagssituationer, fyra stationer och alla lutra lag klarade sig galant. Till och med ett bästa-sjukvårdspris gick till dam 1.

En kamera blixtrar till,dax för gruppbild, vi ler mot kameran. Det gick bra för Lutra!

Vi har hunnit förflytta oss från ”matgolvet” till dansgolvet. Nu står vi och skakar loss tillsammans med de andra klubbarna. Musiken dunkar ut genom högtalarna, det är shlager, pop och gamla hits varvat med piratlåtar. Vi nynnar med i låtarna vi kan, håller tyst och bara dansar i låtarna som vi aldrig hört förrut. I Vimlet av pirater, piratflaggor, dunkandemusik och glädje, skriker någon: Vilken är den bästa klubben? Vi svara med ett vrål, som nu faktiskt borde hörts en bit iallfall: Lutra! Lutra!

Vattendelen gick också bra för dam 1, det blev ett guld. Herrarna tog andra respektive tredjeplatsen. För mitt lag var kanske det viktigaste att göra ett bra lopp och en godkänd sjukvård. Även fast det kunde gott mycket snabbare och bättre så ska vi nog vara nöjda med det som blev ändå.

Vi har förflyttat oss från dansgolvet ner i bubbelpoolen, sammanlagt är vi nog runt tjugo personer. Som packade sillar, lager på lager sitter eller ligger vi pratar. Och mellan snack om allt och inget ropar någon: Vilken är den bästa klubben???? Och ja….ni vet nog redan vad det är vi svarar.

 

Tack för en kul helg! Grattis Till Vinsterna!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu