Feed on
Posts
Comments

Doften når min näsa, shit va jag är hungrig och vad gott det luktar. Älgfärs soppa och nybakat bröd. Jag dansar in på mitt rum lämnar körkortet och ska sedan bara dansa ner för trappen, då det händer. Mitt goda hungriga humör vänder snabbt och jag stoppar fingrarna i munnen samtidigt som jag tyst för mig själv säger ”jävla räcke”. Återigen har jag tagit ut mina danssteg lite för mycket och denna gången slått i fingrarna i räcket. Jag muttrar för mig själv, så gott det går, med fingrarna fortfarande i munnen. Traskar ner för trappan och in i köket. När jag sätter mig och tar för mig av soppan och det nybakade brödet, så har jag hunnit glömma räcket på övervåningen och istället lagt all tanke på att maten var lika god som den luktade. Tack för maten, mamma!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu