Feed on
Posts
Comments

Det är samma låt va, bara det att gloria är på svenska…Hittade den på Annikas superbraiga blogg

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Eller nu blev jag tveksam!

Fina är det iaf båda!

2 Responses to “Det är samma låt va”

  1. Cattis skriver:

    Tack så jättemycket för svaret, då har jag bestämmt mig för en D5000, måste bara jobba ihop lite mer pengar först:)

  2. minea skriver:

    hej du :) tack så mkt!
    D5000 är mer en ”nybörjarkamera” för oss som inte känner oss riktigt insatt i det här med systemkameror. Alltså som inte har alla funktioner och inställningar riktigt insatt i huvudet ännu, dvs även jag :) därför tror jag att jag som har haft en D40 sen förra vintern men inte känner alla funktioner riktigt ännu ska gå över till en D5000 och sen kämpa med den tills jag känner mig riktigt insatt i det här med alla inställningar. Visst kan man göra det med D40 också men den saknar en massa inställningar pga att det är en såkallad ”nybörjarkamera”

    Så om du aldrig har haft en systemis så ska du börja med en nybörjar och då finns de ju en massa :) D5000 och D3000 t.ex. D3000 är en uppdaterad version av D60 men om jag ska vara ärlig så ska du helt klart börja med D5000, lära känna den och sen införskaffa något med mer funktioner, som en D90, när du känner dig redo :) Lycka till!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu