Feed on
Posts
Comments

Vi stegade in i danssalen/logén fulla av förväntan, äntligen hade vi efter dryga tre timmars resa nått slutmålet, Varas Konserthus. När vi kom var det bara ett par stycken där som börjat lägga make-up och värma upp inför genrepet och kvällens Dansgala, som dom så fint kallade det. Vi började med att inta scenen och för första gången så dansade vi alla fem, det gick ganska bra men vi visste att vi kunde ge mer när det väl gällde. :D

Vi blev alla sminkade av en tjej från Oriflame, det var gratis så vi passade på.
Därefter fixade Cissi håret på alla och som vanligt blev det ju bra. Hon tillsammans med Heidi och My fixade även våra reklamtröjor. Sååå 2010 ;)

Sen inväntade vi kvällens show, värmde upp och provdansade lite.
Vi såg bara första delen av showen, men den var kanon. I Vara finns ett Dans gymnasium, det förklarade en del varför många var så duktiga och varför det var sådan blandning på danserna. Annars var åldern mellan ca 10-65. Danserna var bland annat, cha cha, jive, bugg, dubbelbugg, balett, squeerdans, disco, r´n´b och så vi :)

Det var kul att få komma till Vara och visa upp sig, jag tycker vi gjorde ett kanonbra jobb. Varas Dansshow tycker jag höll en riktigt hög klass på allt. Det var väl igenom tänkt vad gället koregrafin, kläderna, smink och hår. Alla försökte att sticka ut med något speciellt vilket gjorde att alla danser och stilar var sjukt olika varandra, sen att det var så duktiga toppade ännu mer. Så det var inte som i hemma där vi sticker ut mest och resten ser tyvärr lika dana ut.

En Kanon Kul Eftermiddag/Kväll I Vara Helt Enkelt!
Blir det något nästa år så kommer vi gärna igen. :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu