Feed on
Posts
Comments

Jag hittar inte min nissesär, jag har inte packat ner något i resväskan, jag har inte ens hittat resväskan. Imorgon ska jag åka till Vara med en kompis där ska vi möta upp resten av vår dansgrupp, Bellingham Girls, sen ska vi vara med på deras dansshow. Klockan kvart över tio går tåget ifrån stationen, då måste allt vara klart. Jag får inte glömma frackarna eller mitt smink. Linserna är också jätteviktiga. Jag har iallafall målat naglarna, mörkröda, det kom lite klet utanför men jag fixar det när jag går och lägger mig. Bara jag inte glömmer det. Jag har lagt tre eller det var nog fyra par strumpbyxor i en kasse, något par borde ju gå att använda. Det kan väl inte var hål på alla, eller? Jag kanske ska packa i ett par till ifall att. Är det  jag som ska ha käpparna? Eller är de redan på plats. Jag måste nog checka allt en sista gång med min syster. Sen borde det väl inte var något mer. Nää..När vi kommer dit har vi en och en halv timma på oss att äta, sminka, byta om och sätta upp frisyrerna..Vi kommer hinna, tror jag. Eller det ordnar sig nog, jag har nog allt under kontroll. Eller förresten, vad är det för dans vi ska dansa?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu