Feed on
Posts
Comments

Bloggen & Jag

Den 29:e för 2 Månader sen så startade jag min kära blogg….Så två månader kan man nog säga att jag har bloggat i.
vart tog tiden vägen?
Det gick så himla snabbt och jag måste nog ta och berömma mig själv för att jag lyckats så här bra, de trodde jag inte när jag startade. Men det har varit himla kul att få chansen att skriva av sig här. Jag tror att jag nog allt lärt mig något nytt på de här. Men vare sig ni vill eller inte så kommer jag fortsätta blogga ett tag framöver och sluta när inte intresset finns kvar :)

2 månader…..fan va duktig jag é XD

Kram

One Response to “Bloggen & Jag”

  1. Fredrik skriver:

    de e bra, två månader är svårt att lyckas blogga. Lycka till med bloggen i framtiden!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu