Feed on
Posts
Comments

jag svävar

Jag försöker dra ner min mungipor lite, men hur jag än gör så har de nog fastnat i kinderna. Jag är sååå glad! För kanske en halvtimma sen så ringde en ifrån Radio Jönköping och undrade om min novell. Först sa han att den var väldigt välskriven sen så sa han att det skulle publicera den så han undrade om den var personlig eftersom den har ett sådant ämne eller om den är uppdiktad. Men den har inget med mig att göra. Och nu finns den på deras hemsida. cooolt :D
Jag tror jag svävar på små moln just nu, rosa, bomulls moln som doftar godis….eller nej förresten det luktar inte i godis, de luktar bara gott. Ensam heter novellen, så läs den gärna och jag skulle nog stanna på mina rosa moln ett tag till ifall du skulle vilja kommentera vad du tyckte. Bra eller dåligt? eller säg det du vill.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu