Feed on
Posts
Comments

Jag har hunnit till lucka nummer 20, men fortfarande är det bara November. Jag har börjat lite tidigare än man borde men jag behöver det tycker jag. Förfesten är ju alltid roligast, så då borde ju första chokladkalendern var godast också!
Jag har lagat mat, två och en halvtimma tog det innan allt var klart. Kocken har då fått ihop potatisgratängen och tre matlådor raggmunk plus den där mat jag åt idag. Men de var ingen hit, smakade mest sur tomat. :(

Jag hunnit till lucka nummer 21, men det är fortfarande November. När jag lagade maten så skar jag mig först på konservöppnaren på höra handen. Sen när jag rev potatisen, så rev jag mig på de vänstra långfingret. Fingret blev blodigt. Men nu är det bara ett sår. Jag lyckades få ett sår på varje hand. Jag lyckades också få ihop mat för veckan. Men jag lyckades kanske inte att få maten att smaka så gott som jag hoppades.

Jag har hunnit till lucka nummer 22, men det är fortfarande bara November.
Som plåster på såren så tar jag nog en lucka till! Nummer 23, så om en dag så är det Julafton enligt min chokladkalender ….

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu