Feed on
Posts
Comments

Vilken dag….vilken bra dag. Startade dagen då jag efter en kvart znoosed (?),  äntligen steg upp. Fem minuter innan skolstart var jag på plats i rätt lektionssal. Datorn uppackad och jag hade turen att få bästa platsen, där ingen ser om jag är inne och läser lite bloggar mellan varven. Men dagen till ära blev det inga sådna dötids stunder då jag fick chansen att smygläsa varken Annika Marklunds blogg eller Isabellas. Istället jobbade jag på som aldrig förr med min 3D lokal och för en gångs skull så fick jag in allt som jag ville ha med. Det var 4 fåtöljer, 4 gröna växter, en glasdörr, 8 utställnings statyetter och jag började med mitt första runda fönster av sex. Alltså det gick riktigt bra. Och en sak till som jag aldrig trodde jag skulle tycka….det var riktigt roligt att jobba i 3D.

Nu har jag precis landat på stolen vid köksbordet fram för mig står förrutom laptopen en skål med varm potatissoppa. Så nu ska jag äta av den och om en timma kommer pappa och hämtar mig. Sen så har jag en hel helg framför mig.

Vilket bra avslut de blev på denna vecka!

Nä nu måste jag plocka bort datorn, för jag kan inte ha den här när jag ska äta. Då vet jag hur det kommer sluta! och det vill vi ju inte riskera efter en sådan här bra dag! ;)

Ha det gött!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu