Feed on
Posts
Comments

Första  dagen på höstlovet har jag städat hos morfar, varit på stan, fotat hunden och mockat hos hästen. Det kändes som en bra början på veckan. En sak till förresten, jag har nu skickat iväg en novell till en tävling :) Det kändes bra.

Klara, hunden alltså tror jag tycker det är kul att bli fotograferad, för varje gång jag tar fram kameran och ropar på henne så kommer hon med svansen viftande i skyn. Sen lyssnar hon som ett nyfiket litet barn. Vem är det som har sagt att hon blivit gammal och döv? Jag tycker hon ser super snygg, ung och klock ut eller hur? ;)

Nu sitter jag vid datorn och tittar på dagens bilder och lyssnar på Britney Spears -Lucky. Har snart lyssnat sönder den låten men guuud så bra den är.

Här kommer några bilder på universums (hur det nu stavas) sötaste enligt mig då!aaaaaklara1

aaaaklara2

aaaaaklara4

aaaaklara3Fotograf: Jag  Modell:Klara

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu