Feed on
Posts
Comments

Klockan 05.00 hoppar radion igång och klockan 05.05 så vaknar jag upp. Pigg och mycket glad över att jag lyckades. Jag vaknar klockan 05.05 :) Men efter att ha varit uppe och tittat ut genom fönstret och där mötts av mörker, mörker och återigen mörker. Så skiter jag föregåndes dag, då,  geniala idé och somnar om igen. Vaknar igen klockan tio i sju…..bråttom…jag som skulle hinna duscha innan skolan, så jag slänger mig i duschen samtidigt som jag kokar gröt äter och klär på  mig. Slänger mig på cykeln och susar iväg. Jag kommer i tid, inte nog med det jag har fem minuter till godo. :)

Nu har jag slutat skolan och nästa vecka är det höstlov. Jag fick låna hem en kamera så nu ska jag fota allt och alla som kommer i min väg. Ska bli riktigt kul :)

 

bloggfoto-spegelbild

Vilket flummigt inlägg detta blev :S….aja får bättre mig till nästa gång!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu