Feed on
Posts
Comments

Här kommer en liten väderlektsrapport från staden där jag bor. Morgon inledes med en otäck dimma över hyreshusen. Men ut i vädret var jag tvugen så efter att jag druckigt min första kopp honungsvatten för dagen, var jag, kung for fightning!

Men så vid åtta tiden så hade dimman hunnit lätta och de såg ut som att det skulle klarna upp och bli en bra dag. Både för vädret och för mig.  Så jag springer ner för trapporna för att möta min svarta springare som står utanför och väntar (cykeln alltså).  Vi galloperar iväg till skolan, sadlar av och tar skolan med storm steg.

Webbdesign i skolan idag :) det var jätteroligt, håller på att bygga upp en hemsida för vår dansgrupp. Det kommer bli sååå snyggt ;)

Under eftermiddagen mulnar det på och en kall luft drar genom staden, (det är jag som cyklar hem).

Under kvällen så mörknar det och temperaturen ligger nu på minst 12 minus grader säkert…eller var det två? Iallafall så kommer det garanterat att mörkna vid  natttid.

Nu ska jag krypa till kojs, efter min tredje kopp honungsvatten för dagen…..det känns kallt här i lägenheten. Men det är, ju ingen match för en hårding som jag,  så iförd pyamas, långkallingar, overol, mössa, halsduk och vantar så droppar jag i säng!

 

Tack för mig!

Över till nyheterna! :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu