Feed on
Posts
Comments

Det var bättre förr…..iallafall om man tänker på alla barnprogram som visas, nu består nästan vart enda program av gap och skrik. Det pratas inte längre i normal tonart. När man själv sitter och tittar på ett sådant program så vänjer man sig efter en stund, men står man i ett annat rum medan TV:n går på  så uppfattar man de bara som oljud. Dagens barnprogram, tycker jag inte heller har något bra budskap, nästan alla filmer handlar om att slåss mot fiender och döda alla de ser. Vad är det roliga i det?

Näe..bättre var det när Pippi visades, Ronja Rövardotter, Emil i Lönnerberga, Tippen, Lejonkungen, Mysteriet på Greveholm, fem myror är fler än fyra elefanter  mfl. Det var filmer/programm det :)

YouTube Preview Image

Men nu kommer barnfilmen ”Upp” som handlar om en farbror som inte vill bo på ålderdomshem, istället så får han sitt hus att lyfta med hjälp av ballonger. På resan får han med sig en pojkscout och tillsammans upplever de en massa äventyr. Filmen ska tydligen inte bestå av vrål och skrik utan de har nu kommit fram till att det är bättre med filmer som håller lägre ljudnivå, och istället visar det på film på ett bra sätt. Filmen är gjord i 3D, så fort ja tänker så,  så ploppar  tanken upp:” usch vilket jobb de lagt ner”. (Läser lite 3D i skolan, så jag har fått se hur svårt det faktiskt är)

Filmen hade premiär i Sverige den 16 oktober, så nu måste jag kolla när den går i min stad, för den måste jag bara se!

YouTube Preview Image

Walt Disney sade en gång att för varje skratt bör det finnas en tår.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu