Feed on
Posts
Comments

Gårdagskvällen blev lyckad kom hem till familjen vid halv sex tiden och då åt vi, syrran hade gjort maten. Därefter gick syrran, jag och katten ut till baren för att öva danserna inför idag. Det gick smärtfritt :)

Därefter blev vi kvar där uppe ganska länge pratade om allt mellan himmel och jord och det var så himla skönt. Att kunna prata med någon som faktiskt förstår och iallafall verkar vilja lyssna på mina drömmar om framtiden. Jag tror att det blir bra!

 

Har man ett mål man vill nå, så är det bara att börja  klättra . Ibland kanske vägen känns trång, snårig och lång men om man verkligen vill något och tror på sig själv kommer man inom en snar framtid också nå sitt mål.

För  den som går in i en tävling med tanken att jag kommer förlora har redan förlorat alltsammans.

Så tro på dina idéer och ibland får man faktiskt ta och stänga av öronen för sådana som inte tror på dig. Lyssna inte på dem, utan gör det du ska och visa världen att det går.

laxvatten-blogg

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu